Ξεκίνησε η σεζόν για Πανιώνιο

Η περίοδος 2015-16 άρχισε για τον Πανιώνιο με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, υποδέχτηκαν τους παίκτες των κυανέρυθρων στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και ουσιαστικά έδωσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα της νέας περιόδου.
Οσον αφορά στα νέα πρόσωπα, οι προσθήκες ξεκινούν από το προπονητικό επιτελείο, το οποίο πλέον πλαισιώνει ο γυμναστής Νίκος Γιάγκου. Ο νέος γυμναστής του Πανιώνιου πήρε το δίπλωμά του από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, απέκτησε Master με υποτροφία στη Ρώμη, ενώ έκανε και την πρακτική του στην πρώτη ομάδα της Ρόμα. Στην Ελλάδα έχει εργαστεί στον Αρη καθώς επίσης και στον Αιγινιακό, Βατανιακό, Πιερικό, Αχαρναϊκό.
Από κει και πέρα, πριν το ξεκίνημα της προπόνησης, υπέγραψε το συμβόλαιό του, ο Σωκράτης Διούδης. Ο διεθνής τερματοφύλακας ενσωματώθηκε έτσι στην προετοιμασία των “κυανέρυθρων”, όπως και ο Βασίλης Πατσατζόγλου, ο οποίος θα είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του επεσήμανε: “Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη νέα περίοδο. Τι επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ μας. Εύχομαι να είναι καλά όλα τα παιδιά, για να έχουμε μια καλή χρονιά”.
Το πρωί της Δευτέρας, ένα γκρουπ παικτών πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την επίβλεψη του προέδρου και γιατρού της ομάδας, Χρήστου Δάρα, ενώ την Τρίτη θα περάσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει νέα προπόνηση, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Σχετικά άρθρα