Διαφορετικό!Χοιρινό φιλέτο με χουρμάδες και σάλτσα τσαγιού

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">500γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε ίσες μερίδες</li>
<li class="ingredient">16 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι</li>
<li class="ingredient">2/3 φλιτζανιού τσάι πράσινο, ζεστό</li>
<li class="ingredient">2/3 φλιτζανιού ζωμό κρέατος</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">16 μικρά καροτάκια (baby carrots)</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο</li>
</ul>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και τα σοτάρετε σε τηγάνι με το ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά, γυρίζοντάς τα όποτε είναι απαραίτητο. Αποσύρετε τα φιλέτα από το τηγάνι και τα κρατάτε ζεστά.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Σε μια κατσαρόλα βράζετε το τσάι και το ζωμό κρέατος μαζί, μέχρι να ελαττωθεί η ποσότητά τους στο ένα τέταρτο.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Ρίχνετε για 3 λεπτά τα καρότα και τους χουρμάδες σε αλατισμένο νερό που βράζει. Τα αφαιρείτε και τα στεγνώνετε σε χαρτί κουζίνας.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Τοποθετείτε στο πιάτο το φιλέτο και γαρνίρετε με τους χουρμάδες και τα καρότα. Προσθέτετε τη σάλτσα και ραντίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"><a href="http://www.olivemagazine.gr/">http://www.olivemagazine.gr/</a></p>
<p class="instructions"> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα