Θα τρελαθούν ΟΛΟΙ! Κεφτεδάκια γεμιστά

<div class="ingredients">
<div class="title"><strong>Συστατικά</strong></div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>1 κ.σ. γάλα</li>
<li>1 φέτα λευκό ψωμί, η κόρα να έχει αφαιρεθεί κομμένη σε κομμάτια</li>
<li>700 γρ. χοιρινός κιμάς</li>
<li>1 κ.γ. σπόρους μάραθου</li>
<li>1 κ.γ. μπούκοβο</li>
<li>4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες</li>
<li>χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι</li>
<li>24 μπαλάκια μποτσαρέλας</li>
<li>2 κ.σ. ελαιόλαδο</li>
<li>1 κονσέρβα κονκασέ ντομάτα (400 γρ. )</li>
<li>1 κ.γ. ζάχαρη</li>
<li>2 κ.γ. ξίδι από κόκκινο κρασί</li>
<li>τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span></p>
<div class="text">
<ul>
<li>Τοποθετούμε το  γάλα και το ψωμί σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθεί το γάλα.</li>
<li>Προσθέτουμε το χοιρινό κιμά, το μάραθο, το μπούκοβο, το μισό σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά για να ενωθούν τα υλικά.</li>
<li>Πλάθουμε 24 στρογγυλά κεφτεδάκια με το μείγμα μας και βάζουμε στο κέντρο τους από ένα μπαλάκι τυριού.</li>
<li>Ζεσταίνουμε 1 κ.σ.  λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και μαγειρεύουμε τα κεφτεδάκια για 4-5 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά, ή μέχρι να ψηθούν.</li>
<li>Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 30 δευτερόλεπτα.</li>
<li>Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και το ξύδι και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά ή μέχρι η σάλτσα να πήξει ελαφρά. Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και σερβίρουμε. </li>
</ul>
<p> </p>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα