Μάχη του Παναθηναϊκού για Σάντσεθ

Η προφορική συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ που επήλθε την περασμένη Παρασκευή, λίγες ώρες αργότερα τέθηκε εν αμφιβόλω από τον Ισπανό στόπερ καθώς λίγες ώρες αργότερα «έσκασε» το θέμα του δημοψηφίσματος, της ενδεχόμενης ρήξης με την Ευρωζώνη και της ολικής κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας.

Ο πρώην άσος της Μάλαγα δεν πρόλαβε να χαρεί με τη συμφωνία και αμέσως μπήκε σε δεύτερες σκέψεις μαθαίνοντας τα νέα από το ελληνικό μέτωπο και βλέποντας τις εικόνες με τον κόσμο να σπεύδει στα ΑΤΜ. Το Grexit που ανέφεραν ολοένα και περισσότερο τα ξένα ΜΜΕ προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Σάντσεθ και τη σύζυγό του, γι’ αυτό και ζήτησε παράταση από τους Πράσινους για να ξανασκεφτεί το θέμα.

Αμέσως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκλεισαν ραντεβού μαζί του στην Ισπανία, όπου βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της Τρίτης (30/6) ο αθλητικός διευθυντής Τάκης Φύσσας και ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος, οι οποίοι συναντήθηκαν αργά το βράδυ με τον 29χρονο αμυντικό και τον εκπρόσωπό του με στόχο να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Οι Πράσινοι ουσιαστικά θέλησαν να δείξουν στον παίκτη για ακόμη μια φορά πόσο πολύ τον θέλουν στην ομάδα αλλά και να του προσφέρουν ορισμένες εγγυήσεις πως δεν πρόκειται να χάσει κάτι από τα συμφωνηθέντα ακόμη κι αν προκύψει το χειρότερο σενάριο για την ελληνική οικονομία. Ο Φύσσας και ο Βόκολος επεσήμαναν στον Σάντσεθ πως ό,τι κι αν συμβεί θα πληρώνεται σε ευρώ και μάλιστα τα χρήματα θα τα λαμβάνει από τράπεζα του εξωτερικού. Μάλιστα του ανέφεραν πως ανάλογη συμφωνία έχει γίνει και με τον σούπερ σταρ της ομάδας Μίκαελ Εσιέν.

Ο Σάντσεθ ζήτησε λίγες ώρες για να απαντήσει, έχοντας πλέον τα νέα δεδομένα στα χέρια του…

Σχετικά άρθρα