Χαλαρή βραζιλιάνικη δυάδα

Μία ή άλλη ήταν για τη στήλη μας ο χθεσινός ημιτελικός Αργεντινή – Παραγουάη (6-1), αφού επαληθεύτηκε το under στις κάρτες (ο ρέφερι έδειξε 5, τις 4 στο πρώτο ημίχρονο), αλλά όχι και τα κόρνερ (είχαμε ποντάρει over 9,5 και βγήκαν μόλις 6). Το ερχόμενο Σάββατο είναι ο μεγάλος τελικός (23.00 ώρα Ελλάδος) στο Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στη διοργανώτρια Χιλή και την Αργεντινή, εννοείται ασφαλώς ότι θα ασχοληθούμε μαζί του όταν έρθει εκείνη η ώρα. Απόψε, θα κινηθούμε πολύ χαλαρά με μία δυάδα από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε για να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ μας.

138 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1 1,55
Η Παλμέιρας προέρχεται από το επιβλητικό 4-0 επί της Σάο Πάουλο την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της (είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Φλουμινένσε), δείχνει σιγά, σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και να κατανοούν οι παίκτες της τα όσα ζητάει ο τεχνικός Ολιβέιρα. Είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της και σε αυτή είθισται να κερδίζει σύνολα όπως της Σαπεκοένσε. Η τελευταία μετράει 1 νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια της, αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στο γκολ (8 σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα), ενώ δεν… στρίβει εκτός έδρας (1-0-3 με 2-5 απολογισμό τερμάτων). Διαφορά ποιότητας, δύναμη της έδρας και επιθετικό… ξεμπούκωμα, μας ωθούν στον «άσο».

141 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1 1,90
Η Γκρέμιο διαθέτει μία από τις σκληρότερες έδρες σε ολόκληρη τη Βραζιλία. Φέτος είναι ήδη στο 4-1-0 (η ισοπαλία κόντρα στην Πόντε Πρέτα, 3-3), η τελευταία ήττα στο γήπεδό της ήταν τον περασμένο Νοέμβριο στο προηγούμενο Μπραζιλεϊράο (2-1 από την Κρουζέιρο)! Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση (5-1-1 στα τελευταία 7 ματς), ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της (5-0-1 στα τελευταία 6 εντός έδρας με τη νυν αντίπαλό της). Η Κρουζέιρο προέρχεται από 2 σερί ήττες με το ίδιο σκορ (0-1 από Σαπεκοένσε και Κοριτίμπα), υπάρχει μεγάλη γκρίνια κατά των παικτών και του τεχνικού Λουσεμπούργκο και αρκετή πίεση από το πάντοτε απαιτητικό κοινό της, ενώ θα παραταχθεί και με ορισμένες απουσίες. Η εικόνα της με την Κοριτίμπα την περασμένη Κυριακή ήταν αρκούντως μέτρια, μακάρι να την επαναλάβει απόψε ώστε να κάνει την αποστολή μας πιο εύκολη!

Σχετικά άρθρα