Μιλιβόγεβιτς: «Ο Ολυμπιακός αποφασίζει»

Σε τουρκικό μέσο φέρεται να έχει κάνει δηλώσεις ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σχετικά με το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ.

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι έχει δεθεί με τον ελληνικό σύλλογο και ότι οι ερυθρόλευκοι θα αποφασίσουν εάν θα γίνει η όχι η μεταγραφή του. Ενώ εκθείασε τον Βίτορ Περέιρα.

Οι δηλώσεις του Μιλιβόγεβιτς φιλοξενούνται στην Fanatik:

Για τον Περέιρα: «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Επίσης κατά την γνώμη μου είναι από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ευρώπη.Προσπαθούσε πάντα για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας και είναι πολύ φιλόδοξος αλλά και προσηλωμένος με το ποδόσφαιρο. Τον συναντήσαμε πριν φύγει. Δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Εννοείται πως ήταν πετυχημένος και προσωπικά δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να αποχωρήσει. Ήταν για μένα μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση το να δουλέψω μαζί του».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Για μένα είναι τιμητικό να με θέλει η Φενέρ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Όμως δεν έχει γίνει η μεταγραφή όπως γράφεται στον Τύπο. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει εμένα ακόμα. Είχα μία καλή σεζόν στον Ολυμπιακό. Έχω σχηματίσει έναν ισχυρό δεσμό με τον σύλλογό μου. Για να γίνει το οτιδήποτε ή μία μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσουν με την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και δεν είναι σωστό να πω κάτι άλλο εγώ».

Σχετικά άρθρα