Από κοντά για Μιραλάς

«Μέσα» στην υπόθεση μεταγραφής Μιραλάς βρίσκεται πάντα ο Ολυμπιακός, όσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φύγει ο διεθνής Βέλγος επιθετικός από την Έβερτον και όσο δεν υπάρχει κάποια δυνατή προσφορά από άλλο κλαμπ για την απόκτησή του.
Η Έβερτον δεν έχει στα βασικά πλάνα της τον 27χρονο άσο κι αυτό φαίνεται από τις επαφές που κάνει για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση του, ενώ σαφώς θα ήθελε να βάλει ένα σεβαστό πόσο στα ταμεία της με την παραχώρησή του ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.
Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει όσα χρήματα χρειάζονται για να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Κέβιν Μιραλάς, ενώ το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Μονακό δεν έχει μετουσιωθεί ακόμη σε πρόταση μεταγραφής.
Ο Μιραλάς περιμένει τις εξελίξεις, δεν έχει απορρίψει την προοπτική επιστροφής του στον Ολυμπιακό, ενώ ο μάνατζέρ του που μιλάει συνεχώς με τους ερυθρόλευκους, εξακολουθεί να λέει ότι τον πρώτο λόγο έχει η Έβερτον και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μιλήσουν μαζί της.
Η περίπτωση Μιραλάς εξακολουθεί να έχει μεγάλες δυσκολίες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι μπορεί να καταφέρει να συνεργαστεί ξανά με έναν επιθετικό που είχε προσφέρει πολλά στην πρώτη του παρουσία στο σύλλογο και μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας.

Σχετικά άρθρα