«Τι να φορέσω στην απογευματινή βόλτα;» 7 στιλάτα looks!

Η απογευματινή βόλτα μπορεί πολύ άνετα να εξελιχθεί σε βραδινή, οπότε καλό είναι να προσέχουμε τι φοράμε γιατί και θέλουμε να είμαστε σικ αλλά και άνετες.

Τώρα λοιπόν, που άνοιξε ο καιρός και πάντα με τον νου μας στα μέτρα της νέας κανονικότητας προκειμένου να μην υπάρξει νέα καραντίνα και να μπορούμε να συνεχίσουμε τις βόλτες μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα συνολάκια που έχουμε ή που παραγγείλαμε κατά τη διάρκεια του lockdwon!

Πώς να ντυθείς για να είσαι σικ και άνετη στην απογευματινή βόλτα;

Αρχικά, ένα must have αξεσουάρ είναι το καπέλο. Όχι απαραίτητα γιατί έχει ήλιο αλλά γιατί δίνει άλλο «αέρα» στο συνολικό αποτέλεσμα. Επίσης, η φούστα με animal print ή γενικά έντονο μοτίβο είναι μια φανταστική λύση, ακόμα και για εκείνες που δεν συνηθίζουν να επιλέγουν κάτι τόσο τολμηρό.

Επίσης, οι μπλούζες με φουσκωτούς ώμους είναι το ρούχο που θα τονίσει το κάθε look, ακόμα και αν είναι σούπερ απλό. Από την άλλη, αν θέλετε κάτι πιο μίνιμαλ μα σικ, μπορείτε να κάνετε layering με το αγαπημένο σας χρώμα, όπως είναι το μπεζ.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τοπ με βαθύ ντεκολτέ και να φαίνονται τα χρυσά κοσμήματά σας, ενώ αν είναι ένα κόκκινο τοπ ή φλοράλ, συνδυάστε το με καφέ τσάντα ώμου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Mini, midi ή maxi φλοράλ φόρεμα; Τα 6 αγαπημένα μας για το καλοκαίρι του 2020!

Πώς να φορέσω την τζιν φούστα μου; 3+1 μοδάτοι συνδυασμοί!

Σχετικά άρθρα