Πίεσε και εξασφάλισε το μέλλον που ήθελε ο Ανδρεόπουλος

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια από την Τετάρτη και την Πέμπτη βρισκόταν στα γραφεία των αφεντικών της Κέρκυρας προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του.

Μέχρι τις 10:00 το πρωί δέχτηκε πιέσεις προκειμένου να μην ολοκληρωθεί το ντιλ με την ΑΕΚ και να προτιμήσει άλλη πρόταση. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή στους κιτρινόμαυρους ήταν έντονη και αδιαπραγμάτευτη όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στο Pamesports.gr πριν από λίγες ημέρες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: “για μένα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ”. Οι λόγοι της αυτής της απόφασής του, δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό, αλλά καθαρά με το αγωνιστικό μέλλον του, θεωρώντας ότι στην ΑΕΚ θα έχει περισσότερες ευκαιρίες σε υψηλό επίπεδο.

Γεγονός είναι πάντως ότι για να καθιερωθεί στην κιτρινόμαυρη 11άδα θα έχει δύσκολο έργο καθώς υπάρχουν ήδη τέσσερις παίκτες για τις δύο θέσεις των ανασταλτικών μέσων, με τους Κορδέρο, Σιμόες, Ανάκογλου και Γιόχανσον να έχουν το προβάδισμα.

Πιθανόν η μεταγραφή του Ανδρεόπουλου να δείχνει την πόρτα της εξόδου στο Φαγέ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρηθεί δανεικός. Ο νεοαποκτηθείς μέσος είχε μιλήσει εδώ και καιρό με Δέλλα και ο κόουτς της Ένωσης ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία ο παίκτης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και δήλωνε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα δεν θα φύγει από την Αθήνα για να είναι τη Δευτέρα παρών στην έναρξη της προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα