Λίγες Θερμίδες: Καλοκαιρινή σαλάτα με φρούτα!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">2 πορτοκάλια</li>
<li class="ingredient">150γρ. φράουλες</li>
<li class="ingredient">150γρ. ανθότυρο σπασμένο σε μπουκιές</li>
<li class="ingredient">4-5 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο</li>
<li class="ingredient2">Για τη σος</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. σούπας λευκό βαλσαμικό</li>
<li class="ingredient">χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ</li>
<li class="ingredient">½ φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Ετοιμάζετε πρώτα τα φρούτα: Κόβετε τις φράουλες στη μέση ή στα 4 αν είναι μεγάλες. Στη συνέχεια καθαρίζετε το πορτοκάλι και το φιλετάρετε. Ρίχνετε τα φρούτα σε ένα μεγάλο μπολ.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά της σος και τη ρίχνετε στο μπολ με τα φρούτα.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Σε μια πιατέλα, στρώνετε τις φράουλες, το πορτοκάλι και το ανθότυρο. Πασπαλίζετε με τα φυλλαράκια του δυόσμου και προσθέτετε λίγη παραπάνω σος με ένα κουταλάκι.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"><a href="http://www.olivemagazine.gr/">http://www.olivemagazine.gr/</a></p>
<p class="instructions"> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα