Παιχνίδι με τις κάρτες στο Χιλή – Αργεντινή

Ακόμη ένα ταμείο έγραψε η στήλη μας το βράδυ της Πέμπτης στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού πέρασαν στο… ρελαντί οι Κουκέσι (2-0 την Τορπέντο) και Τρακάι (3-0 την Τόρσαβν). Απόψε διεξάγεται ο μεγάλος τελικός στο Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στη Χιλή και την Αργεντινή με φαβορί στις αποδόσεις τους Αργεντίνους. Θα μείνουμε μακριά από σημεία και θα κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες. Σημειώνουμε εδώ ότι η κόκκινη μετράει για δύο κίτρινες.

194 ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Over 5,5 κάρτες 1,72
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κολομβιανός Γουίλμαρ Ρολδάν νούμερο 21 στον κόσμο. Σε 86 διεθνή παιχνίδια έχει δείξει 446 κίτρινες κάρτες, ήτοι 5,19 ανά αγώνα. Στο Κόπα Αμέρικα έχει διαιτητεύει σε δύο ματς μέχρι τώρα. Στο Αργεντινή – Παραγουάη όπου έδειξε 7 κίτρινες και στο Βολιβία – Περού που έβγαλε 8 φορές την κίτρινη από το τσεπάκι του. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι σκληρό και από τις δύο πλευρές, θα χρειαστεί να δείξει αρκετές κάρτες ο Κολομβιανός προκειμένου να μην ξεφύγει από τον έλεγχό του.

194 ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Κάρτα πριν το 28’ 1,83
Αναμένεται σκληρό παιχνίδι με αρκετά νεύρα, καθώς αμφότερες επιθυμούν διακαώς την κατάκτηση της κούπας. Περιμένουμε από νωρίς να υπάρξουν δυνατά μαρκαρίσματα, άλλωστε και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη… βρώμικη δουλειά. Η λογική επιτάσσει ότι Σάντσες, Βιδάλ από Χιλή και Μέσι από Αργεντινή, θα περάσουν δύσκολα στα πρώτα λεπτά και θα υπάρξει κάρτα σε κάποιο από τα μαρκαρίσματα που θα τους γίνουν. Στα 3 από τα 5 παιχνίδια της Αργεντινής, αλλά και της Χιλής στη διοργάνωση είχαμε κίτρινη πριν το 28’.

194 ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Αργεντινή over 2,5 κάρτες 1,83
Η Αργεντινή έχει δει 12 κίτρινες κάρτες στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Ητοι 2,5 ανά αγώνα. Ακόμη και στο αδιάφορο (βάσει της εξέλιξης του σκορ) ματς με την Παραγουάη στα ημιτελικά είδαν κίτρινη δύο ποδοσφαιριστές της. Σε έναν αγώνα όπου υπήρχαν και τρεις παίκτες στο όριο και ήταν αρκούντως προσεκτικοί, κάτι που δεν θα συμβεί απόψε. Επιπλέον, η διαιτησία έχει στηρίξει αρκετές φορές μέχρι τώρα τη διοργανώτρια Χιλή δείχνοντας αρκετές κάρτες στις αντιπάλους της. Πιστεύουμε ότι έστω και 3 θα τις βγάλει στην παρέα του Μέσι ο ρέφερι Ρολδάν.

Σχετικά άρθρα