Επίσημα στην Κουμπάν ο Μπαρτζώκας!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα, ανακοινώθηκε επίσημα και δήλωσε έτοιμος να οδηγήσει το σύλλογο στην επίτευξη των στόχων του.

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στις πράξεις κι όχι στα λόγια. Χαίρομαι που εντάσσομαι σε μια τέτοια ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στην Ευρωλίγκα και τη VTB League. Η επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης είναι σημαντική και θα πρέπει να καθιερωθεί εκεί. Είναι η τελευταία μέρα που ακούτε από μένα το “εγώ”, από εδώ και στο εξής θα υπάρχει μόνο το “εμείς”. Από την πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεών μας κατάλαβα ότι υπήρχε κατανόηση και κοινή σκέψη. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες και είναι οργανωμένος. Ξέρω πόσο σημαντική είναι για την ομάδα η εξέλιξη των νεαρών της παικτών και αυτό ισχύει και για τους αστέρες της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους παίκτες της ομάδας».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βέντισεφ, είπε: «Χαίρομαι που έχουμε προπονητή έναν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Η Λοκομοτίβ έχει φιλοδοξίες και θέλουμε να τις πετύχουμε εξελίσσοντας παράλληλα τους νεαρούς Ρώσους παίκτες μας. Ελπίζω οι ικανότητες και η εμπειρία του κόουτς Μπαρτζώκα να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και η ομάδα να έχει επιτυχίες υπό την καθοδήγησή του».

Σχετικά άρθρα