Μεταγραφή-ρεκόρ για την Γουότφορντ

Η Γουότφορντ συνεχίζει την ενίσχυσή της και στο πλαίσιο αυτό έκανε ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου με τα 8εκ. ευρώ που έδωσε για να… ντύσει με τη φανέλα της τον Ετιέν Καπουέ!

Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού μέσου από την Τότεναμ έναντι του συγκεκριμένου ποσού, με αποτέλεσμα αυτή να είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου!

Ο 26άχρονος άσος στο παρελθόν, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Τουλούζ, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα! Το 2013 πήγε στην Αγγλία και στους «πετεινούς» μετά από εισήγηση του Αντρές Βίλας-Μπόας.

Μόνο που μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού από την Τότεναμ, περιορίστηκε ο χρόνος συμμετοχής, με συνέπεια τα τελευταία δύο χρόνια να έχει μόλις 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Ετιέν Καπουέ κοίταξε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Απομένει να δούμε εάν τελικά η Γουότφορντ στη συνέχεια κάνει πιο ακριβή μεταγραφή στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Να θυμίσουμε ότι στην Γουότφορντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Χολέμπας…

Σχετικά άρθρα