«Αποκάλυψη» με… μπίρες από τον Τζέραρντ (videos)

Ο Στίβεν Τζέραρντ παρουσιάστηκε επισήμως από τη διοίκηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι και δήλωσε έτοιμος για επιτυχίες με τους πρωταθλητές του MLS… Ο Άγγλος άσος πήρε πρώτη… γεύση από το MLS και τους πρωταθλητές, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην ανάπαυλα του αγώνα με το Τορόντο, γνωρίζοντας την αποθέωση.
Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος με την υποδοχή των φιλάθλων, οι οποίοι τον αποθέωσαν κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, για την παρουσίαση. Δήλωσε ευγνώμων στους φιλάθλους της αμερικανικής ομάδας για το «φανταστικό καλωσόρισμα»! Σύμφωνα με την «Mirror» ο διεθνής μέσος αγόρασε… 500 μπύρες για να ευχαριστήσει του φιλάθλους της νέας ομάδας του.Ο Στίβεν Τζέραρντ υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Ευχαριστώ που κάνατε εμένα και την οικογένειά μου να αισθανθούμε αμέσως ότι σαν στο σπίτι μας στο Λος Άντζελες. Νιώθω όμορφα που είμαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βάλω πάλι τα παπούτσια μου και να παίξω για εσάς. Εύχομαι να έρθουν επιτυχίες για τον σύλλογο».
Νωρίτερα, ο Άγγλος άσος δήλωσε στο κανάλι της νέας του ομάδας, λίγο μετά την παρουσίασή του: «Είχα μερικές καλές προτάσεις από την Ευρώπη. Αλλά ήθελα μια εξ ολοκλήρου νέα πρόκληση, να βγω από την ζώνη ασφαλείας μου, να ζήσω μακριά από το σπίτι, να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία ζωής και να διαλέξω ένα μέρος, όπου η οικογένειά μου θα περνά καλά. Όταν θα κρεμάσω τα παπούτσια μου σε μερικά χρόνια θέλω να πω πως προσπάθησα κάτι διαφορετικό και δεν έμεινα στο ίδιο μέρος, αν και λάτρεψα κάθε λεπτό αυτού»…
Ο Άγγλος άσος αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 17 Ιουλίου ενάντια στους Σαν Χοσέ.

Σχετικά άρθρα