Έβγαλε είδηση για Μάντιτς ο Μιλοβάνοβιτς

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 20χρονο επιθετικό της Τσουκαρίτσκι και της εθνικής Νέων της Σερβίας, Στάνισα Μάντιτς, αποκάλυψε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής της “Ένωσης” μίλησε στην ιστοσελίδα “Sport Novosti” και τόνισε πως παρακολουθεί παίκτες από την ομάδα που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 ενώ επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού κόντρα στην Ίντερ στην Ιταλία.
Οι δηλώσεις του:
«Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για τον Μάντιτς, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος».
Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ: «Πάμε καλά, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Τώρα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα».
Για το στόχο της ομάδας: «Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, να μην είμαστε κάτω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».
Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Πολωνία, με τη Μακάμπι Χάιφα, την Ανόρθωση, τη Λεχ Πόζναν και τη Μάιντς, ενώ όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα παίξουμε με τη Σεβίλλη στις 6 Αυγούστου και στις 16 του μήνα θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ στην Ιταλία, μια εβδομάδα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα