«Διαζύγιο» ανάμεσα σε ΑΕΛ και Μπεμπέ

Τέλος στο σήριαλ της ΑΕΛ με τον Μπεμπέ. Η ομάδα της Λεμεσού ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε γνωστό ο παίκτης αποχωρεί από τον σύλλογο… Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, πάρθηκε κοινή συναινέσει!

Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ πρόσφερε πολλά στην ΑΕΛ αυτά τα τέσσερα χρόνια, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους «γαλαζοκίτρινους» οπαδούς.
Με τη φανέλα της ΑΕΛ ο Μπεμπέ μετράει 7759 λεπτά συμμετοχής, 17 γκολ και μία κόκκινη κάρτα. Όπως γράψαμε και το βράδυ της Δευτέρας ο Φράνκ Φέλτσερ, πολύ πιθανό να είναι ο αντικαταστάτης του «κοντού», αφού αγωνίζεται στην ίδια θέση ως επιτελικός χαφ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ κοινή συναινέση. Η Διοίκηση της ομάδας και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στο Σωματείο μας».

Ο Μπεμπέ είναι πολύ πιθανό όμως να μείνει Κύπρο. Ο ίδιος λίγο μετά την αποχώρηση του από την ομάδα, έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσω facebook, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει λύπη ή απογοήτευση στον κόσμο.
Το μήνυμα του Μπεμπέ στα ελληνικά: «Mια εξαιρετική συνεργασία στην επαγγελματική μου ζωή έχει φτάσει στο τέλος της. Είναι με λύπη που έρχομαι σήμερα να σας ενημερώσω ότι πλέον δεν είμαι στην ΑΕΛ, είχα φοβερές στιγμές εκεί, είχα την ευκαιρία να δουλέψω με φανταστικούς ανθρώπους, κάποιους από τους οποίους αποκαλώ φίλους σήμερα. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους φιλάθλους για την στήριξη που μου πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα σημαντικότερο, τώρα σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Ποτέ δεν ήταν η πρόθεσή μου να προκαλέσω λύπη ή απογοήτευση στον κόσμο. Για το προσωπικό της ομάδας που είναι ακόμα εκεί και τους συμπαίκτες μου, εύχομαι καλή τύχη. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα, αλλά από τώρα είμαι ανοικτός και θα δώ. Μεγάλο ευχαριστώ»…

Πηγή: balla.com.cy.com

Σχετικά άρθρα