Φιλική ήττα από Μπριζ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο δεύτερο φιλικό ματς που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους, με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρη στο πολύ ωραίο κατέβασμα της μπάλας του Καρέλη, που απέφυγε έξυπνα έναν αντίπαλό του και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Για να έρθει η απάντηση των Βέλγων, έξι λεπτά αργότερα, με τον Ντιαμπί να βγαίνει τετ α τετ με τον Κοτσόλη και με αρκετή δόση τύχης -αλλά και το… χέρι του- να ισοφαρίζει…

Στην επανάληψη, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε οκτώ αλλαγές με το ξεκίνημα και άλλες δυο στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Η Μπριζ κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή, πάντως, σχεδόν με το… καλημέρα, καθώς ένα σουτ του Ντε Φό πέρασε κάτω από τα πόδια του Τριανταφυλλόπουλου, αιφνιδίασε τον Αναγνωστόπουλο -που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο- και κατέληξε στα δίχτυα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό ο Θελάντερ, ενώ καταγράφηκε και η πρώτη συμμετοχή του Πράνιτς στα μέχρι τώρα φιλικά του «τριφυλλιού».

Σκόρερ: 27’ Ντιαμπί 49’ Ντεφό / 21’ Καρέλης

Κλαμπ Μπριζ: Μπρουσές, Ντε Φό, Ντενσβίλ, Ντε Μποκ, Μεσέλ, Σίμονς, Βάσκες, Βάνακεν, Βόρμερ, Ντιαμπί, Ισκέρδο.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46’ Μαρινάκης), Κουτρουμπής (46’ Ταυλαρίδης), Τριανταφυλλόπουλος (75’ Θελάντερ), Χουχούμης, Δώνης (46’ Λαγός), Ζέκα (46’ Λουντ), Ατζαγκούν (46’ Πράνιτς), Πέτριτς (46’ Νίνης), Καλτσάς (68’ Αγγελόπουλος), Καρέλης (46’ Μπεργκ).

Σχετικά άρθρα