Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Δερματολογία / Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος – Θεραπεία για άμεση αντιμετώπιση
Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος - Θεραπεία για άμεση αντιμετώπιση thumbnail

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος – Θεραπεία για άμεση αντιμετώπιση

H κυτταρίτιδα παρατηρείται στο 80-90% των γυναικών και πολύ σπάνια στους άνδρες. Οι πάσχουσες περιοχές είναι συνήθως η περιοχή των μηρών, των γλουτών, των γοφών και της κοιλιάς. Δεν έχει άμεση σχέση με το πάχος διότι κυτταρίτιδα παρατηρείται τόσο σε παχύσαρκα όσο και σε αδύνατα άτομα. Ο βαθμός βελτίωσης του προβλήματος είναι ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε ένα αποτέλεσμα της τάξης του 40-70% καλύτερο από το υπάρχον πρόβλημα. Τα αποτελέσματα ειδικά στο τοπικό πάχος και την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, μπορεί να είναι και μόνιμα.


Το Proshock Shape περιέχει ισχυρή και αποκλειστική σύνθεση με φυτικά ένζυμα και ενεργοποιητές του μεταβολισμού για την καταπολέμηση της ινωτικής κυτταρίτιδας.


Τα βασικά συστατικά του Proshock Shape είναι ενα μείγμα φυτικών ενζύμων και ενεργοποιητών του μεταβολισμού που επιτίθεται στη δομή του ινώδους ιστού του υποδόριου στρώματος, την πηγή της ινωτικής κυτταρίτιδας και μειώνει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού” της επιδερμίδας.  


Η ενέσιμη θεραπεία Proshock Shape ενδείκνυται για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδια διότι δημιουργεί κολλαγενάση η οποία αποτελείται από εκχυλίσματα carica papaya, δεντρολίβανο και εκχυλίσματα φύκους gelidium καθώς και για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους.


Η θεραπεία μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με άλλες θεραπείες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους όπως είναι το LPG Endermologie και το 3D LIPO.


Ο ρυθμός των θεραπειών εξαρτάται από το στάδιο της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά απο τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.


 


Δρ. Ζήσης K. Μπουκουβάλας


Πλαστικός Χειρουργός.


Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»


Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"


Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Για επιπλέον πληροφορίες στο:  www.drboukouvalas.gr


email: info@drboukouvalas.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X