Η λίστα του Σίλβα

«Πράσινο φως» άναψε ο Μάρκο Σίλβα για συγκεκριμένες μεταγραφικές περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό, βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει προτού αναλάβει ο Πορτογάλος τεχνικός.
Ο Βραζιλιάνος φορ Ζόνατας είναι ένας παίκτης της απολύτου έγκρισης του νέου προπονητή, ενώ για την άμυνα ο Σίλβα θα ήθελε την απόκτηση του συμπατριώτη του Λουίς Νέτο από την Ζενίτ, ενός παίκτη που ήταν στο πλάνο και του Περέιρα τον περασμένο χειμώνα.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για να αποκτήσει αυτούς τους παίκτες, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Παράλληλα είναι πάντοτε σε θέση ισχύος για τον Νενέ και τον Ντιοπ, παίκτες με τους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει και περιμένει τις εξελίξεις στο οικονομικό τοπίο για την Ελλάδα ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού.
Για τον Κέβιν Μιραλάς, οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες, ο Βέλγος είναι στην Ασία με την Έβερτον, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια.
Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά στη σημερινή παρουσίαση του Σίλβα, στις 14.30 στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά.
Το απόγευμα ο προπονητής θα έχει την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και θα κάνει την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ενώ αύριο θα ηγηθεί της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αυστρία δεν θα είναι οι Γιαννούλης και Διαμαντάκος που αναμένεται να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες.

Σχετικά άρθρα