Φαβορί για τη νίκη Ραμποτνίνσκι, Ρέικιαβικ

189. ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ-ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ 2 1.95
Η αναμέτρηση θα γίνει στο ουδέτερο “Μέσκι” γεγονός που δεν ευνοεί τους γηπεδούχους οι οποίοι στηρίζουν πολλά στην καυτή έδρα τους. Είχε καλή αντίδραση η ομάδα από τη Γεωργία στο πρώτο ματς όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε του αγώνα. Η απειρία πάντως είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτό το καθοριστικό δεύτερο αγώνα στοιχείο που χαρακτηρίζει την Τσκινβάλι και όχι τους φιλοξενούμενους. Οι Ρουμάνοι θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη και θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση άλλωστε άπαντες δήλωσαν έτοιμοι για την πρόκληση. Με δεδομένη την πτωτική τάση που παρουσιάζει η επικράτηση της Μποτοσάνι θα πάμε με το διπλό.

205. ΡΑΜΠΟΤΝΙΝΣΚΙ-ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ 1 1.65
Καλή εικόνα έδειξαν οι γηπεδούχοι στην προ εβδομάδας αναμέτρηση σε ένα σφιχτό ματς που κρίθηκε στις αρχές του δεύτερου μέρους όταν ο Γκούσεφ πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα υπέρ της ομάδας του Ταλίν. Τώρα είναι το φαβορί μπροστά στο κοινό τους με τον τεχνικό Τόμισλαβ Φρανκ να δηλώνει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση. Δυνατή εντός έχει τις ικανότητες να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στην Φλόρα η οποία δεν ανήκει στις ομάδες που παίζουν το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Στο εν εξελίξει πρωτάθλημα της Εσθονίας βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λεβάντια. Εναλλακτικά προτείνω το under του 1.65 καθώς κρίνοντας από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο αντιπάλων δεν αναμένεται ανοικτό ματς.

221. ΚP ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ-ΚΟΡΚ 1 1.95
Επειτα από μία ισορροπημένη αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πρώτο προ επταημέρου ματς. Προηγήθηκαν οι Ιρλανδοί στο 20′ αλλά οκτώ λεπτά αργότερα οι ισλανδοί αντέδρασαν και πήραν το αποτέλεσμα που τους δίνει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση. Η Κορκ που κάνει καλή σεζόν στο πρωτάθλημα και είναι στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντάνταλκ δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και ειδικά εκτός έδρας και το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν και είναι το φαβορί για την πρόκριση άλλωστε διάγουν εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Ανέβηκαν με συνεχή θετικά αποτελέσματα στη 2η θέση της κατάταξης και προχωρούν στο Κύπελλο έχοντας μάλιστα αποκλείσει πρόσφατα ενώπιον του κοινού τους την πρωτοπόρο Χαφναφιορτούρ με 2-1.

Σχετικά άρθρα