Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει, αυτήν την ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους εταίρους.
Πυρετώδεις διεργασίες για την ετοιμασία της πρότασης
Πυρετωδώς εργάζονται τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης σε Αθήνα και Βρυξέλλες, ώστε η νέα ελληνική πρόταση και τα μέτρα που την εξειδικεύουν να είναι έτοιμα έως το βράδυ.
Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει θέσει ως χρονικό όριο, η ελληνική πρόταση να βρίσκεται στο γραφείο του στην Κομισιόν στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις, ώστε να αξιολογηθεί θετικά από τους τρεις θεσμούς.
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλ. Τσακαλώτος επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα, για συνεννοήσεις με τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σήμερα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του πρωθυπουργού με κορυφαίους υπουργούς του και ενδεχομένως και σύγκληση του κυβερνητικού συμβουλίου για να εγκρίνει τα μέτρα, στα οποία θα καταλήξει η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Real.gr

Σχετικά άρθρα