Σίλβα: «Ενθουσιασμένος στον Ολυμπιακό» (video)

Απολύτως ικανοποιημένος δηλώνει στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα για τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και για όσα συνάντησε στο Ρέντη κατά την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και την πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στο Olympiacos TV:
Πρώτη μέρα δουλειάς, πρώτη μέρα παρουσίας στο Ρέντη. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνετε αλλά και μια ευχή για την σεζόν που ξεκινάει:
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από ότι έχω βρει εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Στην Πορτογαλία γνωρίζουμε τι είναι ο Ολυμπιακός για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσω να δουλεύω».
Θα θέλαμε μέσω του Olympiacos TV, να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, που αδημονεί να ξαναδεί την ομάδα να αγωνίζεται:
«Καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία του κόσμου σε αυτή την φάση της προετοιμασίας, που θέλει να δει την ομάδα να παίζει ξανά. Γνωρίζω απόλυτα τι σημαίνει για τους φιλάθλους ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την δουλειά με την ομάδα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με τους συνεργάτες μου και τους παίκτες, για να προετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για την φετινή χρονιά. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε πέρσι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δουλέψουμε σκληρά για να επαναλάβουμε το ίδιο και φέτος».
Δείτε σε video τις δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα στο Olympiacos TV

Σχετικά άρθρα