«Κλείνει» Ντιοπ, πάει για Νέτο

Συνεργασία μεταγραφικού περιεχομένου έχουν πλέον καθημερινά οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού στον Ολυμπιακό μαζί με τον Μάρκο Σίλβα, ώστε να προχωρήσει η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες από το εξωτερικό μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει από την ελληνική αγορά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα είπε για πολλή ώρα χτες με τους Βρέντζο, Κουντούρη, Γεωργάτο, Λορένθο για τα μεταγραφικά, δίνοντας και κάποιες εισηγήσεις για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να πάρει ο Ολυμπιακός από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αυτό που είναι πολύ προχωρημένο είναι το θέμα του Πάπε Ντιοπ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ που έχει μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη κίνηση από το εξωτερικό.

Για την άμυνα ο πρώτος στόχος, μετά την παραμονή Μεξές στην Μίλαν, είναι ο Λουίς Νέτο. Για τον στόπερ της Ζενίτ που είναι διεθνής με την Πορτογαλία και τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής, ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει και τον περασμένο χειμώνα, ενώ πλέον θα κυνηγήσει την περίπτωσή του με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Σχετικά άρθρα