Σαγανάκι με λουκάνικο χωριάτικο και ανθότυρο

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">200γρ. χωριάτικο λουκάνικο, χωρίς τη μεμβράνη, με πράσο ή με πορτοκάλι, σε φετούλες</li>
<li class="ingredient">4-5 ντοματίνια, κομμένα στη μέση</li>
<li class="ingredient">½ πιπεριά κόκκινη, σε ροδέλες</li>
<li class="ingredient">¼ πιπεριά πράσινη, σε ροδέλες</li>
<li class="ingredient">4 αβγά</li>
<li class="ingredient">150γρ. ανθότυρο</li>
<li class="ingredient">2 κουτ. σούπας πετιμέζι</li>
<li class="ingredient">2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">ρίγανη ξερή</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Βάζετε ένα τηγάνι με χοντρό πυθμένα να ζεσταθεί στη φωτιά. Ρίχνετε τα κομμάτια από το χωριάτικο λουκάνικο και τα ροδίζετε από τις 2 πλευρές. Υπολογίζεστε 1 λεπτό και για τις δυο πλευρές γιατί παίρνει αμέσως χρώμα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Προσθέτετε το ελαιόλαδο, τα ντοματίνια και τις ροδέλες πιπεριάς. Μετά από 2 λεπτά σπάτε στο τηγάνι 4 αβγά μάτια και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε σε μέτρια φωτιά να τηγανιστούν.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Λίγο πριν τα αποσύρετε από τη φωτιά προσθέτετε το ανθότυρο, τη ξερή ρίγανη και το πετιμέζι. Μετά από ένα λεπτό αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε αμέσως με χωριάτικο ψωμί.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα