Μπρόκολο και κουνουπίδι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 μπρόκολο μέτριο, πλυμένο και χωρισμένο σε μπουκετάκια</li>
<li class="ingredient">1 κουνουπίδι μικρό, πλυμένο και χωρισμένο σε μπουκετάκια</li>
<li class="ingredient">2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα</li>
<li class="ingredient">2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης από κονσέρβα, κομμένες σε κυβάκια</li>
<li class="ingredient">ξύσμα από 1 λεμόνι</li>
<li class="ingredient">χυμό από 1 λεμόνι</li>
<li class="ingredient">½ φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Βράζετε το μπρόκολο και το κουνουπίδι στον ατμό για 15-20 λεπτά και βάζετε τα μπουκετάκια τους το ένα δίπλα στο άλλο σε πλατιά και βαθιά πιατέλα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Ανακατεύετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τις πιπεριές και το ξύσμα λεμονιού.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Χτυπάτε το λεμόνι, το λάδι, αλάτι και πιπέρι και προσθέτετε τα κρεμμυδάκια με τις πιπεριές. Ανακατεύετε καλά το μίγμα και περιχύνετε με αυτό το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό σαν συνοδευτικό για ψητά ψάρια ή κρεατικά.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα