Βεζένκοφ: «Το οφείλω στον Άρη»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της περασμένης σεζόν στην Basket League και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι οφείλει το βραβείο του στον Άρη. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά:
«Είναι υπέροχο το συναίσθημα, αυτό το βραβείο αναδεικνύει όμως τη συνολική προσπάθεια. Ακούγεται στερεότυπο αλλά για να φτάσει ο κάθε παίκτης σε καλά επίπεδο απόδοσης, απαιτείται να έχει τη βοήθεια των συμπαικτών του, των προπονητών του. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό το βραβείο ανήκει στον Αρη και πραγματικά είναι κρίμα που δεν υπάρχει σχετικό βραβείο γιατί η ομάδα το άξιζε. Πέτυχε σπουδαία πράγματα. Σε ατομικό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτά που έπρεπε να κάνω», είπε αρχικά.
Για τον κόσμο του Άρη: «Εισέπραξα πολύ αγάπη και προσπάθησα να ανταποδώσω. Σου δίνουν ενέργεια και πραγματικά ήταν υπέροχο το συναίσθημα».
Για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ: «Ο τρίτος αγώνας με την ΑΕΚ στα πλέι οφ. Ηταν τόσο μεγάλη η ένταση, νιώθαμε πίεση και θέλαμε τόσο πολύ να προκριθούμε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Όταν τελείωσε ο αγώνας ξεσπάσαμε με τον κόσμο. Ηταν υπέροχο το συναίσθημα. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν η νίκη της κανονικής διάρκειας στην έδρα του ΠΑΟΚ καθαρά λόγω της ατομικής επίδοσης».
Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα: Κάθε αρχή και δύσκολη», είπε ο ίδιος. Ξέρει εξάλλου ότι εκεί ο πήχης των απαιτήσεων φτάνει στην κατάκτηση όλων των τροπαίων που διεκδικούν οι Καταλανοί δίχως να προβλέπονται. μειώσεις. «Πηγαίνω στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να δουλέψω πολύ σκληρά, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Ξέρω πολύ καλά το επίπεδο, γνωρίζω τις δυσκολίες αλλά είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην ανταμοιβή μιας προσπάθειας».

Σχετικά άρθρα