Συνεχίζει στον Κόροιβο ο Μαρκόπουλος

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η ΚΑΕ Κόροιβος με ανακοίνωση της τόνισε ότι η περασμένη σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη και έτσι επιβράβευσε τον Μαρκόπουλο δίνοντας του τα κλειδιά της ομάδας για άλλη μία χρονιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Κόροιβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τον προπονητή Χάρη Μαρκόπουλο!
Η προηγούμενη σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς κατακτήθηκε η 8η θέση στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η ομάδα μας συμμετείχε στα playoffs. Η κοινή μας διαδρομή συνεχίζεται με στόχο την καθιέρωση στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Μετά από τη σύναψη της συμφωνίας, ο Ελληνας κόουτς δήλωσε:
«Στις μέρες μας δεν πείθει και δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου τίποτε εκτός από την πράξη και τα έργα. Στην πράξη όλη τη χρονιά δείξαμε και αποδείξαμε ότι με τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια, μπορείς να κτίσεις, να δημιουργήσεις και να επιβιώσεις. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση αυτής της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου για να συνεχίσουμε μαζί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα η πολλά βήματα παραπάνω. Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί για μια ομάδα ανταγωνιστική, κι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, καλύτερη του χθες, με πίστη, με την ίδια αφοσίωση και με περισσότερη δουλειά».

Σχετικά άρθρα