Επέμβαση ο Παπαπέτρου, έτοιμος για την προετοιμασία

Σε επιτυχημένη επέμβαση στην Πορτογαλία από Ολλανδό καθηγητή υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Η επέμβαση έγινε στον αριστερό αστράγαλο και κατά την διάρκεια της αφαιρέθηκαν πλάκα και βίδες που είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στην διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ιταλία, ενώ αφαιρέθηκε και οστό το οποίο μπορεί να προκαλέσει πόνο και τραυματισμό και που σε αυτές τις περιπτώσεις αφαιρείται. Ο 21χρόνος φόργουορντ θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Η ενημέρωση της ομάδας του Πειραιά για την εγχείριση του Παπαπέτρου:

«Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε την Παρασκευή στην Πορτογαλία σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης Os Trigonum αριστερού αστραγάλου από τον Ολλανδό καθηγητή Dr. C. Niek van Dijk.

Επίσης, από τον αστράγαλο του διεθνή φόργουορντ αφαιρέθηκαν η πλάκα και οι βίδες που του είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η αποκατάσταση του τραυματισμού που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ιταλία.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 6-8 εβδομάδων και θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

Σχετικά άρθρα