Ολοκληρώθηκε το καμπ του Νίκου Λινάρδου

Ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη (9/7) το καμπ του καταξιωμένου προπονητή Νίκου Λινάρδου που έγινε στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης THE RANCH στό Σοφικό Κορινθίας.
Τό πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων και των προγραμμάτων ενδυνάμωσης σε καθημερινή βάση που εκπονήθηκε απο τον κόουτς Λινάρδο και το έμπειρο επιτελείο του παρακολούθησαν 200 αγόρια και 40 κορίτσια απο πολλές περιοχές της χώρας.
Tό κάμπ επισκέφτηκαν και προπόνησαν τα παιδιά ο πολύπειρος πλέι μέικερ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Χριστόφορος Στεφανίδης,η πρώην WNBAερ Αναστασία Κωστακη και η πολυτάλαντη διεθνής παίκτρια Αρτεμις Σπανού.
Έγιναν διαλέξεις για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών απο τόν Κώστα Ψαρογιώργο Φυσικοθεραπευτής ΙΑΣΩ GENERAL τον εργοφυσιολόγο γυμναστή Γιώργο Βαβέτση που παρουσίασε Νέες τεχνολογίες στην Προπονητική οδηγία Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Ασκησης και τον Κωνσταντίνο Πουλοπάτης (Positive Psychology Coach and Trainer, για τη σπουδαιότητα της θετικότητας στη ζωή και τον Αθλητισμό.

Ο Νίκος Λινάρδος και οι συνεργάτες του προπονητές Τάκης Καλαντζής,Διονύσης Γκιουλέας.Τόλης Γερογιάννης,Δημήτρης Μανωλιτσάκης.Κώστας Αγγέλου,Μαρία Κότσιφα και ο υπέυθυνος Επικοινωνιας Βαγγ.Χρυσικόπουλος ευχαριστούν την οικογέννεια Κ.Σκούρα για τις αψογες συνθήκες που παρείχαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία το ΝΙΚΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ BASKETBALL CAMP 2015.

Σχετικά άρθρα