Ντουρμάζ: «Να δίνουμε χαρά στον κόσμο»

Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και για τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει τους πολίτες της χώρας μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα ο Τζίμι Ντουρμάζ.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια ανησυχία, καθώς ο σύλλογός του παρέχει όλες τις εγγυήσεις στους παίκτες, ωστόσο περιέγραψε όσα βιώνει κατά την παραμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα, αλλά και στην υποχρέωση των ποδοσφαιριστών να δίνουν χαρά στον κόσμο και να τον κάνουν να ξεχνάει για λίγο τα προβλήματά του.
Οι δηλώσεις του Ντουρμάζ:
«Αυτό που συμβαίνει έχει πληγώσει άσχημα τη χώρα. Το βλέπεις σε κάθε άνθρωπο που συναντάς. Δεν είναι απλώς μια ιδέα να πας και να τραβήξεις χρήματα. Υπάρχουν 20 μέτρα ουρές για κάθε μηχάνημα. Ο κόσμος είναι πολύ θλιμμένος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται.
Ο σύλλογος έχει δώσει ξεκάθαρο μήνυμα σε εμάς ότι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την ομάδα μας, όπου τα πράγματα είναι ήσυχα. Πληρωθήκαμε στην ώρα μας και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Όμως, οι μικρότερες ομάδες που είχαν ήδη προβλήματα, μπορεί να έχουν μεγαλύτερα τώρα».
Το ποδόσφαιρο θα υποφέρει. Είναι θλιβερό. Ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώσει για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι. Ελπίζω να φέρουμε χαρά στον κόσμο για μία ή δύο ώρες. Ο κόσμος μπορεί να ξεχάσει την πραγματικότητα, να έρθει στο γήπεδο και να διασκεδάσει, να γελάσει».

Σχετικά άρθρα