«Έτοιμος» ο Ντιοπ

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Πάπε Ντιοπ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους και περιμένει την τελική απόφαση της ελληνικής ομάδας για να υπογράψει.

Ο Ντιοπ έχει μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε και είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, καθώς και ο Σίλβα έχει εγκρίνει την απόκτησή του. Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» ασχέτως αν θα γίνει η μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς στην Τουρκία, καθώς εκτιμάται πως η Φενέρ θα επιστρέψει για τον Σέρβο.

Ο Ολυμπιακός έχει προκρίνει ως στόχο για την άμυνα τον Λουίς Νέτο και αναμένεται σύντομα να κάνει προσφορά στη Ζενίτ για την απόκτηση του διεθνούς Πορτογάλου στόπερ που αποτελεί θερμή εισήγηση και του Μάρκο Σίλβα.

Οι ερυθρόλευκοι δέχονται προτάσεις για επιθετικούς κλάσης όπως τον Αντεμπαγιόρ ή τον Κασάνο, ενώ η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς είναι πάντα στο προσκήνιο παρότι στην Αγγλία οι μπουκμέικερς δεν θεωρούν ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του Βέλγου επιθετικού τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα