Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ του Νίκου Λινάρδου

Ολοκληρώθηκε χθες το φετινό κάμπ του καταξιωμένου προπονητή Νίκου Λινάρδου που έγινε φέτος στις εγκαταστάσεις τής κατασκήνωσης THE RANCH στο Σοφικό Κορινθίας.
Το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων και των προγραμμάτων ενδυνάμωσης σε καθημερινή βάση που εκπονήθηκε από τον κόουτς Λινάρδο και το έμπειρο επιτελείο του παρακολούθησαν 200 αγόρια και 40 κορίτσια από πολλές περιοχές της χώρας.
Tο κάμπ επισκέφτηκαν και προπόνησαν τα παιδιά ο πολύπειρος πλεϊμέικερ της Α1 Χριστόφορος Στεφανίδης, η πρώην WNBAερ Αναστασία Κωστάκη και η πολυτάλαντη διεθνής παίκτρια Άρτεμις Σπανού.
Έγιναν διαλέξεις για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών από τον Κώστα Ψαρογιώργο Φυσικοθεραπευτή του ΙΑΣΩ GENERAL, τον εργοφυσιολόγο γυμναστή Γιώργο Βαβέτση που παρουσίασε νέες τεχνολογίες στην Προπονητική οδηγία Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Άσκησης και τον Κωνσταντίνο Πουλοπάτης (Positive Psychology Coach and Trainer), για τη σπουδαιότητα της Θετικότητας στη ζωή και τον Αθλητισμό.

Ο Νίκος Λινάρδος και οι συνεργάτες του προπονητές Τάκης Καλαντζής, Διονύσης Γκιουλέας, Τόλης Γερογιάννης, Δημήτρης Μανωλιτσάκης, Κώστας Αγγέλου, Μαρία Κότσιφα και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Βαγγέλης Χρυσικόπουλος ευχαριστούν την οικογένεια Κ.Σκούρα για τις άψογες συνθήκες που παρείχαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία το «ΝΙΚΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ BASKETBALL CAMP 2015».

Σχετικά άρθρα