Ανακοινώθηκε ο Σβαϊνστάιγκερ!

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με κάθε επισημότητα ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Ο Γερμανός μέσος υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιό του και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

«Απόλαυσα τα χρόνια μου στην Μπάγερν, ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και δεν πήρα εύκολα την απόφαση να αποχωρήσω. Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι η μόνη ομάδα για την οποία θα έφευγα από την Μπάγερν. Νιώθω έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου, παίζοντας στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, κι ανυπομονώ να συνεργαστώ και πάλι με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια μου στην Μπάγερν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τις υπέροχες αναμνήσεις».

Από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε: «Ο Μπάστιαν δεν είναι ξένος για μένα. Έχουμε συνεργαστεί στην Μπάγερν και ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Οι επιτυχίες του μιλούν από μόνες τους, καθώς κατέκτησε όλους τους τίτλους που θα μπορούσε σε συλλογικό επίπεδο και ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε το Μουντιάλ. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του και την ικανότητά του να ελέγχει το ρυθμό ενός αγώνα. Θα μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του, είναι μια σπουδαία προσθήκη για μας».

Σχετικά άρθρα