ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Σνάκ με σουσάμι!

<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<ul>
<li>4 φέτες ψωμί του τοστ, κατά προτίμησης ολική άλεσης</li>
<li>1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο</li>
<li>1 κουταλάκι πάπρικα</li>
<li>1/2 φλιτζάνι αλεύρι</li>
<li>1 κουταλιά μουστάρδα</li>
<li>1 κουταλιά ταμπάσκο</li>
<li>1 μικρό κρεμμύδι</li>
<li>2 κουταλιές σουσάμι</li>
</ul>
<p><strong>Εκτέλεση:</strong></p>
<p>Κόβεις το ψωμί του τοστ σε κύβους, και πασπαλίζεις με λάδι. Τοποθετείς σε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείς τα κυβάκια στο φούρνο για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν κρουτόν.</p>
<p>Αφού αφαιρέσεις από το φούρνο πασπαλίζεις με την πάπρικα.</p>
<p>Χτυπάς στο μούλτι, το αλεύρι, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, το ταμπάσκο και  μισό φλιτζάνι νερό.</p>
<p>Βάζεις το μείγμα σε μπολ και ρίχνεις να ανακατευτούν μέσα και τα κρουτόν μαζί με το σουσάμι.</p>
<p>Με κουταλάκι και σε λαδωμένο ταψί ή στο αντικολλητικό χαρτί που χρησιμοποίησες προηγουμένως, τοποθετείς κουταλίτσες σε μπαστουνάκια και ψήνεις για 20 λεπτά στους 250 βαθμούς.</p>
<p> </p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα