ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Κολοκύθια με τοματίνια, τυρί και βασιλικό

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<ul>
<li>5 κολοκύθια</li>
<li>20 περίπου τοματίνια</li>
<li>1/2 φλ. πεκορίνο ή κεφαλογραβιέρα</li>
<li>Φύλλα φρέσκου βασιλικού</li>
</ul>
<p> </p>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></p>
<ul>
<li>Κόβουμε τα κολοκύθια κατά μήκος και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.</li>
<li>Πασπαλίζουμε με τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή πεκορίνο.</li>
<li>Κόβουμε τα τοματίνια σε ροδέλες και τα τοποθετούμε από πάνω.</li>
<li>Πασπαλίζουμε με φρέσκο βασιλικό.</li>
<li>Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να λιώσει το τυρί και να μαλακώσουν τα κολοκύθια.</li>
<li>Σερβίρονται ζεστά!</li>
</ul>
<div> </div>

Σχετικά άρθρα