ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΙΔΕΣ: Σαλάτα με ζυμαρικά, πιπεριές και κοτόπουλο

<div class="recipe-info-left">
<p><strong>Συστατικά</strong></p>
<ul>
<li>
<p><span><strong>Για τη σαλάτα:</strong></span></p>
</li>
<li>
<p>3 φλιτζάνια ζυμαρικά farfalle</p>
</li>
<li>
<p>2 φλιτζάνια κομμένα φασολάκια (περίπου 1/2 κιλό )</p>
</li>
<li>
<p>2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο χωρίς πέτσα και κόκαλα στήθος κοτόπουλου</p>
</li>
<li>
<p>2/3 φλιτζανιού κομμένο διαγώνια σέλινο</p>
</li>
<li>
<p>1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη</p>
</li>
<li>
<p>1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες</p>
</li>
<li>
<p><span><strong>Για το dressing:</strong></span></p>
</li>
<li>
<p>2 κουταλιές της σούπας νερό</p>
</li>
<li>
<p>3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light</p>
</li>
<li>
<p>4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού</p>
</li>
<li>
<p>4 κουταλάκια του γλυκού πέστο</p>
</li>
<li>
<p>1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι</p>
</li>
<li>
<p>1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</p>
</li>
</ul>
<p> </p>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<p><strong>Τρόπος μαγειρέματος</strong></p>
<p> </p>
<p><span><strong>Για την σαλάτα:</strong></span></p>
<ul>
<li>
<p>Βράσε τα ζυμαρικά για 11 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente.</p>
</li>
</ul>
<ul>
<li>
<p>Πρόσθεσε τα πράσινα φασόλια 5 λεπτά πριν το τέλος.</p>
</li>
</ul>
<ul>
<li>
<p>Στράγγιξε και ξέπλυνε τα ζυμαρικά και τα φασόλια με κρύο νερό.</p>
</li>
</ul>
<ul>
<li>
<p>Πρόσθεσε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ, τα ζυμαρικά με τα φασόλια, το κοτόπουλο, το σέλινο, την πιπεριά, το κρεμμύδι και ανακάτεψέ τα ελαφρώς.</p>
</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span><strong>Για το dressing:</strong></span></p>
<ul>
<li>
<p>Ανακάτεψε με μια κουτάλα 2 κουταλιές της σούπας νερό και τα υπόλοιπα υλικά.</p>
</li>
</ul>
<ul>
<li>
<p>Ρίξε το πάνω από τη σαλάτα ζυμαρικών και ανακάτεψε.</p>
</li>
</ul>
</div>

Σχετικά άρθρα