ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Κριθαράκι με σουσάμι και αρακά

<div class="recipe-info-left">
<p><span><strong><span>Συστατικά</span></strong></span></p>
<ul>
<li>
<p><span>1 φλιτζάνι κριθαράκι</span></p>
</li>
<li>
<p><span>1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά ή 3/4 φλιτζάνια κατεψυγμένα μπιζέλια</span></p>
</li>
<li>
<p><span>1/4 φλιτζάνι ψημένο σουσάμι</span></p>
</li>
<li>
<p><span>1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ</span></p>
</li>
<li>
<p><span>1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας</span></p>
</li>
<li>
<p><span>1 κουταλιά της σούπας ξύδι ρυζιού</span></p>
</li>
<li>
<p><span>2 κουταλιές ψημένο σησαμέλαιο</span></p>
</li>
<li>
<p><span>1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόλιαντρο</span></p>
</li>
</ul>
<p> </p>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<p><span><strong><span>Τρόπος μαγειρέματος</span></strong></span></p>
<p><span class="step">1</span></p>
<p><span>Μαγείρεψε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.</span></p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p><span>Πρόσθεσε τον αρακά τα τελευταία 2 λεπτά.</span></p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p><span>Στραγγιξε το κριθαράκι και ανακάτεψε με τα υπόλοιπα υλικά.</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα