Ανακοίνωσε Μπαλούφο ο Πανθρακικός

Σε συμφωνία με τον Γουόλτερ Φερνάντεθ Μπαλούφο ήρθε ο Πανθακικός. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών και έτσι ο Μπαλούφο θα αγωνίζεται στην ομάδα της Κομοτηνής για τα επόμενα δύο χρόνια.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Walter Fernandez Balufo, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια με την ομάδα μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανθρακικό κι ελπίζω να είμαι υγιής έτσι ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη φετινή χρονιά. Ξέρω τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, έχω προσαρμοστεί στη ζωή στην Ελλάδα, όπου έζησα τους προηγούμενους μήνες και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Πανθρακικό και τους φιλάθλους της ομάδας».
Το Who is who του Walter
Ο νέος αθλητής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1989, σε προάστιο της Βαρκελώνης, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Espanyol, όπου αγωνίστηκε από τα 10 ως τα 14 του χρόνια και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Barcelona, όπου και παρέμεινε μέχρι και την ηλικία των 18 ετών.
Έπειτα, αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2009-2011) στην ισπανική Gimnastic Tarragona, στη Segunda Division και το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για τη Videoton. Έπαιξε 1,5 χρόνο στην Ουγγαρία, παίζοντας, εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις, στα προκριματικά του Champions League αλλά και στους ομίλους του Europa League.
Τον Ιανουάριο του 2013 η Lokeren τον απέκτησε από τη Videoton, αλλά τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε ως δανεικός στο ρουμάνικο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Petrolul Ploiesti, για να επιστρέψει στη βέλγικη ομάδα για το πρώτο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Πέρυσι τον Ιανουάριο αποκτήθηκε από τη Skoda Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές στη Super League και 7 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα