Με τη «βούλα» ερυθρόλευκος ο Τολιόπουλος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την επένδυση του στο μέλλον και έτσι μετά την φυγή του Κώστα Σλούκα για την Φενέρμπαχτσε προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο νεαρός διεθνής γκαρντ συμμετείχε στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και είχε μία εξαιρετική παρουσία. Ο 19χρονος άφησε τον Κολοσσό για τους πρωταθλητές Ελλάδας ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι «Είναι απίστευτο ότι θα είμαι δίπλα στο είδωλο μου», μιλώντας για τον Βασίλη Σπανουλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Τολιόπουλο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το who is who του Βασίλη Τολιόπουλου:
Hμ. Γεν.: 15/06/1996
Τοπ. Γεν.: Αθήνα
Ύψος: 1.88
Πρ. Ομάδες: Κολοσσός Ρόδου (2014-2015)

Τα στατιστικά του στη Βasket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2014-15
Αγ. Π. XΡ. 2π. 3π. Βολ. Επ.Ρ. Αμ.Ρ. Ρ. Ασ. Κλ. Κοψ.
24 2.7 8:50 16/38 8/25 9/11 0.3 0.6 0.9 0.7 0.3 –

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε τις πρώτες του «ερυθρόλευκες» δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρω ποια φανέλα θα φορέσω και πόσο μεγάλη είναι αυτή η πρόκληση για μένα. Θα κάνω ό,τι μου πει ο κόουτς για να βρω το ρόλο μου στην ομάδα και να ανταπεξέλθω στις μεγάλες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού», σχολίασε ο διεθνής γκαρντ και συμπλήρωσε: «Δεν με φοβίζει αυτή η πρόκληση. Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα βρεθώ δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες. Είναι απίστευτο ότι θα είμαι στα ίδια αποδυτήρια με τον Βασίλη Σπανούλη τον οποίο έχω ως πρότυπο. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πω ευχαριστώ στην διοίκηση και τον κόουτς που με έφεραν στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα