Χρώμα διεθνών στο Ζέεφελντ

Οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Ελαμπντελαουί έφτασαν την Δευτέρα στο Ζέεφελντ, γνωρίστηκαν με τον Μάρκο Σίλβα και έπιασαν δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στον Ολυμπιακό.
 
Οι πέντε ποδοσφαιριστές είχαν λίγο παραπάνω άδεια λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους μετά το τέλος της περασμένης σεζόν.
 
Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:
 
Το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν σε διαδικασία προπόνησης, δεύτερης για την ημέρα. Άρχισαν με βίντεο στο ξενοδοχείο και για τον λόγο αυτό έφτασαν στο γήπεδο του Ζέεφελντ στις 18:00. Έκαναν ελαφρύ τρέξιμο, αρχικά, και συνέχισαν με μπάλα!
 
Έκαναν αμυντική τακτική, σε… τρίτερμα. Άσκηση η οποία έχει ξαναγίνει και στοχεύει στην προσαρμογή της άμυνας επάνω στους επιτιθέμενους και την προστασία δύο εστιών ταυτόχρονα. Ακολούθως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν «διπλό», εφαρμόζοντας σε κανονικές συνθήκες όσα δούλευαν πριν λίγο στις ασκήσεις αμυντικής τακτικής.
 
Στο γήπεδο έφθασαν και οι πέντε διεθνείς Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Κασάμι και είχαν θερμό χαιρετισμό με όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους συμπαίκτες τους! Αμέσως μετά μπήκαν σε ρυθμό, κάνοντας τρέξιμο και δουλεύοντας σε ήπιους τόνους με μπάλα. Ατομικό έκανε ο Μπενίτες.

Σχετικά άρθρα