Μπήκε ο Λαδάκης, γνωριμία για Μπαλούφο

Δεύτερη εβδομάδα καλοκαιρινής προετοιμασίας και συνέχεια στη σκληρή δουλειά για τους παίκτες του Πανθρακικού, οι οποίοι έκαναν δύο προπονήσεις τη Δευτέρα, έπειτα από το πρώτο τους ρεπό που είχαν την Κυριακή. 

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής έριξαν το βάρος στη δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και χωρίς, αφου πρώτα χωρίστηκαν σε γκρουπ, με βάση τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων.

Το απόγευμα οι παίκτες έκαναν, αρχικά, ζέσταμα με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια αερόβιου χαρακτήρα με χρήση μπάλας. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης το προπονητικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες, με τους αμυντικούς να δουλεύουν στο αμυντικό κομμάτι με τον Μάνουελ Ρόκα και τους επιθετικούς στο επιθετικό κομμάτι με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Παράλληλα, το απόγευμα της Δευτέρας, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού, ο Walter Fernandez Balufo, γνώρισε τους νέους τους συμπαίκτες κι έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Από σήμερα, δε, ο Αντώνης Λαδάκης ακολουθεί πια όλο το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μάνουελ Ρόκα είναι ο τραυματισμός του Αντώνη Χελιδώνη, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τρίτη με πρωινή και απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Σχετικά άρθρα