Παπαδόπουλος: «Ένα-ένα τα παιχνίδια»

Την αισιοδοξία του μετέφερε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της κλήρωσης της Σουπερ Λιγκ, σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ.
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι μπαίνουν οι βάσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ τόνισε ότι το σημαντικότερο από όλα είναι να γίνει ένα έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα.
«Στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο (από πέρυσι). Μπαίνουν οι βάσεις από τον αθλητικό μας διευθυντή, τον Φρανκ Άρνεσεν και τον προπονητή μας, Ιγκόρ Τούντορ. Μπαίνουν γερές βάσεις. Μετά την εξόφληση των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη είμαστε ελεύθεροι να προχωρήσουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.
Δεν βάζουμε στόχο τον πρωταθλητισμό. Θα κοιτάμε ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε. Το πιο βασικό για μας είναι να γίνει έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα κάτι που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Θα είμαστε μπροστάρηδες στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά στην κλήρωση μπαίνουμε δυνατά, αρχίζουμε με δύσκολα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι ξεκινάμε στην Τούμπα (κόντρα στην Ξάνθη). Την 4η, 6η, 8η έχουμε τα ντέρμπι με τις ομάδες της Αθήνας. Το κακό είναι ότι στον δεύτερο γύρο θα τα δώσουμε όλα εκτός έδρας», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα