Δυάδα από φιλικά και Κύπελλο Χιλής

Ούτε… απέξω από το ταμείο δεν περάσαμε χθες το βράδυ! Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 με τη Βαρντάρ και στο Σάλκε – Ουντινέζε επαληθεύτηκε μόνο το goal (1-1).

144 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Over/Goal 1,72/1,70
Φιλική αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στη Βασιλεία. Για τη γηπεδούχο είναι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αναμένουμε αρκετά τέρματα κυρίως λόγω της Βασιλείας η οποία στα μέχρι τώρα παιχνίδια της προσέφερε αφειδώς γκολ και θέαμα. Εδωσε 4 φιλικά, σημείωσε 9 τέρματα και δέχτηκε 8. Ολα ήταν over και g/g, τα 3 εξ αυτών και «4-6 γκολ». Κέρδισε Αϊντχόφεν (3-2) και Αούστρια Λουστενάου (4-1) και έχασε από Σαχτάρ (1-3) και Μόναχο 1860 (1-2). Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της, η οποία βρίσκεται πιο πίσω όσον αφορά στην προετοιμασία, δέχτηκε γκολ και στα δύο φιλικά που έδωσε απέναντι στις υποδεέστερες Βικτόρια Κολωνίας (1-1) και Σόνενχοφ (0-1). Την περιμένουμε βελτιωμένη στον επιθετικό τομέα, μας φαίνεται πολύ δύσκολο να μην καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε μία άμυνα η οποία εύκολα μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε «ελβετικό τυρί».

– ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ 1 1,70
Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία. Αυτό, πάντως, σε αρκετές περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο στο χιλιανό Κύπελλο. Η αναμέτρηση είναι για τον 7ο όμιλο του Κόπα Τσίλε, η Ουατσιπάτο είναι 3η με 3 βαθμούς και η Νιουμπλένσε 1η με 4 πόντους. Ενισχύθηκε η γηπεδούχος, καθώς εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις, έχει και το Σουνταμερικάνα. Είναι ομάδα που στηρίζεται ως επί το πλείστον στην έδρα της. Σε αυτή νίκησε πριν από δύο αγωνιστικές στον θεσμό την πανίσχυρη Κόλο Κόλο (1-0), ενώ έχει και 6-1-1 στα τελευταία 8 ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η φιλοξενούμενη από την άλλη, είναι ομάδα που χάνει μέρος της δυναμικότητάς της όταν φεύγει από το γήπεδό της. Δεν είναι τυχαίο ότι μετράει 1-4-9 στα τελευταία 14 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η νίκη της ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο (στις 21) όπου επιβλήθηκε 3-1 της Μπαρνετσέα, η οποία δέχτηκε 37 γκολ στους τελευταίους 12 αγώνες της έχοντας απολογισμό 1-1-10! Με λίγα λόγια κέρδισε μία υποδεέστερη (και… αστεία αμυντικά) από αυτή ομάδα. Επιπλέον, το ρόστερ της είναι μικρό και ο προπονητής της έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα (ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο).

Σχετικά άρθρα