Ασπρόμαυρη απόβαση στο Ζάγκρεμπ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Πολύ έντονη θα είναι η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, το βράδυ της Πέμπτης για να παρακολουθήσουν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν, ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ήδη από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, ενώ έχει γίνει προγραμματισμός για την ομαλή μετάβαση και άφιξη των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pamesports.gr, τα λεωφορεία στα οποία θα επιβαίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσουν από την Βόρειο Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Η οδική απόσταση που θα διανύσουν έως το Ζάγκρεμπ, είναι 1150 χιλιόμετρα κατά προσέγγιση. Οι επιτελείς της ΠΑΕ θα έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους οπαδούς σε όλη την διάρκεια της διαδρομής προκειμένου να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια τους ζητηθεί, εάν χρειαστεί βεβαίως.

Το έξτρα στοιχείο είναι πως τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα σταθμεύσουν απευθείας στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να κάνουν βόλτες μέσα στο Ζάγκρεμπ για ευνόητους λόγους. Υπάρχει μέριμνα για την ασφαλή μετάβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ, την παρουσία τους στο γήπεδο και την ομαλή αποχώρησή τους μετά το τέλος του αγώνα.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει 400 εισιτήρια και κάθε ένα από αυτά, κοστίζει 6 ευρώ.

Σχετικά άρθρα