11 εκ και συνεχίζει!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει 11 εκ. ευρώ για μεταγραφές μόνο σε ομάδες και συνεχίζει για σέντερ φορ, στόπερ και δεύτερο εξτρέμ.

Η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό συνεχίζεται μετά από μία εβδομάδα στην οποία ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε η απόκτηση του Στέφανο Καπίνο, ενώ μόνον οι ανακοινώσεις απομένουν για τον Φελίπε Πάρντο της Μπράγκα και τον Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ήδη ξοδέψει 11 εκ. ευρώ μόνο για να πληρώσει ομάδες ποδοσφαιριστών που έχει αποκτήσει! Συμφώνησε στα 4,5 εκ. ευρώ με την Μπράγκα για τον Πάρντο, στα 2,3 εκ με την Άντερλεχτ για τον Μιλιβόγεβιτς, στα 2,2 εκ με την Μάιντς για τον Καπίνο, στις 800 χιλ με την Ξάνθη για τον Γούτα, στις 600 χιλ. με τον Παναιτωλικό για τον Μαρτίνες και στις 500 χιλ. στην Άιντραχτ για τον Γιαννιώτα.

Και έπεται συνέχεια, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν στόχο την απόκτηση ενός ξένου στόπερ, με βασική επιδίωξη τον Λουίς Νέτο, αλλά και λύσεις από την Πορτογαλία όπως ο Τιάγκο (που ανήκει στη Λίβερπουλ) ή ο Αντερλάν Σάντος της Μπράγκα. Επίσης αναζητείται σέντερ φορ, με τον Αργεντινό Λαριβέι της Θέλτα να είναι υποψήφιος, όπως και για δεύτερο εξτρέμ με τις συζητήσεις να συνεχίζονται για τον Μουνιέ, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία με την Μονπελιέ.

Σχετικά άρθρα