«Το πρώτο ματς θα κρίνει… πολλά»

Με… θετικό μάτι είδαν οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ την κλήρωσή τους με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ! Τέσσερις ποδοσφαιριστές του συλλόγου. οι Ρουντ Φόρμερ, Χοσέ Ισκιέρδο, Χανς Βανάκεν και Τίμι Σίμονς μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισαν ότι περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις, από τις οποίες μπορούν πάντως να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Αναφέρουν πάντως ότι το πρώτο ματς στην Λεωφόρο θα κρίνει… πολλά! Οι δυο ομάδες έπαιξαν πρόσφατα φιλικό, αλλά οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ υπογράμμισε ότι τα επίσημα παιχνίδια δεν θα έχουν καμία σχέση με τον τελευταίο τους αγώνα…
Διαβάστε τις δηλώσεις των τεσσάρων παικτών της Κλαμπ Μπριζ…
Ρούντ Φόρμερ: «Είναι καλή κλήρωση. Δεν πρέπει να παραπονούμαστε. Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για εμάς το γεγονός ότι παίξαμε απέναντι τους στο φιλικό. Δεν είναι άγνωστος αντίπαλος. Το φιλικό δεν μπορεί να σε βοηθήσει να μετρήσεις την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά το τεχνικό μας επιτελείο μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι θετικό που δίνουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες έχουν θερμό κοινό. Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα, αλλά μία εβδομάδα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Οι οπαδοί μας περιμένουν με ανυπομονησία μία συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους».
Χοσέ Ισκιέρδο: «Είναι κάτι θετικό η νίκη μας στο φιλικό, όμως δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Γ διαφορά ανάμεσα σε ένα φιλικό και ένα επίσημο ματς είναι τεράστια. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Μου έκανε εντύπωση ο αρχηγός τους. Με εντυπωσίασε στην Ολλανδία. Το πρώτο ματς θα κρίνει πολλά. Είμαι περίεργος για την υγρασία στην χώρα τους. Μπορεί να είναι αποπνικτικά στην χώρα τους το καλοκαίρι. Ωστόσο πάμε εκεί με μεγάλη αυτοπεποίθηση».
Χανς Βανάκεν: «Δεν θα βγω και να φωνάξω ότι πρόκειται για μία εύκολη κλήρωση. Το πρόσφατο φιλικό στην Ολλανδία μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να προετοιμάσουμε με κάθε λεπτομέρεια τα δύο παιχνίδια. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά για να βγάλουμε το τομάρι από την αρκούδα πρέπει να την σκοτώσουμε πρώτα! Δεν θα είναι δικαιολογία σε καμία περίπτωση η ζέστη της Αθήνας. Θα πρέπει να την αντέξουμε».
Τίμι Σίμονς: «Έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας το φιλικό. Δεν μπορείς να κρίνεις την δυναμικότητα από ένα τέτοιο μας. Οι Έλληνας θα θελήσουν να βάλουν τα μεγάλα τους όπλα σε αυτά τα ματς. Το ματς στην Αθήνα προφανώς θα παιχθεί σε ένα καζάνι! Δεν μας φοβίζει. Πριν από μερικούς μήνες αντιμετωπίσαμε το ίδιο στην Κωνσταντινούπολη και δεν μας επηρέασε».

Σχετικά άρθρα