ΑΕΚ, Άρης και Μπαρτζώκας για τον Φαγιέ

ΑΕΚ και Άρης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μο Φαγιέ, που έχει συμβόλαιο για μια ακόμη σεζόν με το Ρέθυμνο, το οποίο, ωστόσο, είναι διατεθειμένο να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του.

Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ αγωνίζεται τις τελευταίες τρεις σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και στις τρεις ομάδες που έπαιξε. Στον Ίκαρο, που ήταν η πρώτη ομάδα του στην Ελλάδα, στον Πανελευσινιακό και την περασμένη σεζόν στο Ρέθυμνο. Με την κρητική ομάδα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, όμως, το Ρέθυμνο είναι διατεθειμένο να συζητήσει την παραχώρηση του και να… ανάψει το πράσινο φως εφ’ όσον ικανοποιηθεί.

Οι δύο ομάδες από την Ελλάδα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαγιέ είναι η ΑΕΚ και ο Άρης και αναμένεται να κινηθούν πιο εντατικά τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πολύ δύσκολα ο 30χρόνος φόργουορντ θα συνεχίσει στο Ρέθυμνο, ενώ πληροφορίες θέλουν και την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φαγιέ.

Σχετικά άρθρα