Κακά ο πιο ακριβός στο MLS

Ο Κακά έχει το πιο «μεγάλο» συμβόλαιο και παίρνει τα περισσότερα! Όλο και περισσότεροι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια προτιμούν να παίξουν μπάλα στο MLS, με τους συλλόγους της Αμερικής να… σκάνε χρήματα!
Αυτός που αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένοι βήμα , είναι ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τη Βιγιαρεάλ στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, με ετήσια αμοιβή των 5,5 εκ!.
Μόνο που δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος! Βλέπετε, με αφορμή τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αμερικανικά Μέσα έκαναν αφιέρωμα στα ποσά που παίρνουν οι αστέρες του MLS και ο Κακά είναι στην κορυφή. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος εισπράττει από το Ορλάντο 6,7 εκατ. το χρόνο.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στην 2η θέση τοποθετείται ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος παίρνει από το Τορόντο 200.000 ευρώ λιγότερα! Στην 3η θέση είναι ο Αμερικανός Μάικλ Μπράντλεϊ με 6,2 εκ., παίκτης που παίζει επίσης στο Τορόντο.
Ο Στίβεν Τζέραρντ παίρνει 5,7 από τους Λος Άντζελες και 200.000 πιο κάτω βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Νέας Υόρκης Σίτι. Οσο για τον Αντρέα Πίρλο, βάζει στο λογαριασμό του… μόλις 1,8 εκ. ευρώ επίσης από την ομάδα της Νέας Υόρκης Σίτι!

Σχετικά άρθρα