Υπέγραψε στον Ηρακλή ο Πέρνις

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντούσαν Πέρνις. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τον Γηραιό και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του το οποίο έχει διάρκεια δύο χρόνων.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για τα επόμενα 2 χρόνια».
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής κίνησης, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης, είπε: «Όλοι μας γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά για να πετύχει. Ο Ντούσαν έχει αγωνιστεί σε πολύ καλές ομάδες και πρωταθλήματα και διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Με αυτή την προσθήκη, δημιουργήσαμε το απαραίτητο βάθος σε μία νευραλγική για το ποδόσφαιρο θέση, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα».
Από την πλευρά του, ο Σλοβάκος πορτιέρο, εμφανώς ικανοποιημένος με την ευχάριστη εξέλιξη, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που μετά ένα φλερτ που ξεκίνησε με τον Ηρακλή πριν 5 χρόνια, κατέληξε σε γάμο. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας ήταν απλή και άκρως επαγγελματική, και αυτό ήταν που με κέρδισε και δεν άργησα να συμφωνήσω. Ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη, όσο και ιστορική ομάδα της Ελλάδας, σε μία ομάδα που έχει ανθρώπους με όρεξη, σοβαρούς, και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή, αλλά και να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν».

Σχετικά άρθρα