«Βγάζουμε όσα ζητάει ο κόουτς»

Είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε επί 90 λεπτά και στα δύο φιλικά της Αυστρίας με την Ντούκλα Πράγας και την Ρίζεσπορ.
Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε στη NOVA για τις έως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία της ομάδας του.
Για τη φιλική νίκη επί της Ρίζεσπορ: «Είχαμε τρία δοκάρια και το ένα ήταν το χαμένο το πέναλτι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, σαν Ολυμπιακός, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο. Μας δίνει ψυχολογία. Προσπαθούμε, επειδή είναι η αρχή της προετοιμασίας, να βγάζουμε σιγά-σιγά αυτά, που μας λέει ο προπονητής στο γήπεδο. Νομίζω ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό και σιγά-σιγά δείχνουμε το πρόσωπο, που θέλουμε και εμείς στα φιλικά».
Για τον Μάρκο Σίλβα: «Προσπαθεί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία, η οποία θα έρθει σιγά-σιγά με τον καιρό, γιατί υπήρχαν και οι διεθνείς που έλειπαν. Περιμένουμε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί ώστε να πει τις τελικές οδηγίες. Νομίζω ότι αυτά που μας ζητάει τα βγάζουμε μέσα στο γήπεδο. Και στα δυο φιλικά ήμασταν πολύ καλοί και σήμερα ευτυχήσαμε να κερδίσουμε, πράγμα που μας δίνει ψυχολογία, ώστε να βλέπουμε και πιο αισιόδοξα τα υπόλοιπα φιλικά».
Για τον Βούρο: «Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στις υποδομές. Δουλειά είναι αυτό που πρέπει να είναι το πρώτο μέλημά τους. Και από εκεί και πέρα, με τύχη θα προσεχθούν και θα έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Νομίζω ότι και ο Βούρος έκανε σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι, μαζί με εμένα στο κέντρο της άμυνας και αυτό σιγά-σιγά του δίνει και ψυχολογία και άνεση για τα επόμενα φιλικά να είναι ακόμα καλύτερος».
Για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε: «Είναι πιο δυνατά τα φιλικά, που θα κάνουμε στην Τουρκία. Νομίζω πως θα είμαστε προετοιμασμένοι. Εκεί θα δείξουμε ακόμα περισσότερα δείγματα, από αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, υγεία να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και να αρπάξουμε την ευκαιρία, που μας δίνεται για να μας δει όλος ο κόσμος».

Σχετικά άρθρα